ENJOYING THE FOOD - RESERVEER 014 - 30 80 93

STARTERS


4 OESTERS
Gillardeau | oesterbrood | vinaigrette van sjalot en framboos
Gillardeau | oyster bread | shallot and raspberry vinaigrette

TARTARE VAN TONIJN
wasabi mayo | nori | sesam
TUNA TARTARE | wasabi mayo | nori | sesame

CHEF’S MADE GARNAALKROKETTEN | KREEFTENMAYO
chefs made shrimp croquettes | lobster mayo

CHEF’S MADE KAASKROKETTEN | TOMATENCOMPÔTE
chefs made cheese croquettes | tomato compote

CARPACCIO VAN RUNDS
mascarpone | parmezaan | rucola
BEEF CARPACCIO | mascarpone | parmesan | arugula

VITELLO TONNATO
traag gegaarde kalfsfilet | tonijnmayo
slow-coocked veal fillet | tuna mayo

ESCARGOTS
gebakken champignon | look | verse kruiden
fried mushroom | garlic | fresh herbes

APERO TIME TO SHARE


SELECTIE VLEESWAREN
dolce zero & Iberico Bellota geserveerd met sobrasada en tostadas
SELECTION OF MEAT | dolce zero & Iberico Bellota
served with sobrasada and tostadas

IBERICO KROKETJES 4 st.
 truffeldip 
 IBERICO CROQUETTES |  truffle dip 

NACHO
pulled beef | jalapeño | zure room | kaas | smokey mountain
 pulled beef | jalapeño | sour cream | cheese | smokey mountain

FRITTO MISTO DI MARE
diverse gefruitte vishapjes
several fruited fish appetizers

UIT HET WATER


GEBAKKEN SLIBTONG
verse tartaar
SMALL SOLE | fresh tartare

WILDE ZEEBAARS
gebakken zuiderse groenten | gebakken aardappelen
WILD SEA BASS | fried southern vegetables | fried potatoes

BOUILLABAISSE
bisque de crevettes | kabeljauw | zalm | zeebaars | gamba | langoustine | vongole | garnaaltjes | toast met rouille
bisque de crevettes | cod | salmon | sea bass | gamba | langoust | vongole | shrimp | rouille on toast

MEDITERRAANS POTJE ZEEVRUCHTEN
verse zeevruchten | Spaanse tomatensaus
fresh seafood | Spanish tomato sauce

SPAGHETTI DI MARE
vers gebakken zeevruchten | look | olijfolie

freshly fried seafood | garlic | olive oil

VAN HET LAND


STEPPEGRAS
steak | saus | steppegrasfrietjes
steak | sauce | thin fries

STEAK
Haspengouw beef

IERSE RIB EYE GEGRILD
grilled Irish Hereford

FILET PUR 
tenderloin | Haspengouw beef

VARKENSHAASJE
pork tenderloin | Duroc d’Olive | warm vegetables

MIXED GRILL
Ierse rib eye | traag gegaard buikspek | gemarineerde kippedij | shortrib | grilled onion | bbq corn
Irish rib eye | slow cooked pork belly | marinated chicken thigh | shortrib | grilled onion | bbq corn

STICKYRIBS & CHICKENWINGS
cheese saus | Jalapeño | Black saus | curly fries

VOL AU VENT MAISON
bladerdeeggebakje | kip | mousselinesaus | zwezerik
puff pastry | chicken | mousseline sauce | sweetbreads

TAJINE
traag gestoofde groenten | Marokkaanse kruiden | saus van gepelde tomaat | couscous
slow stewed vegetables | Moroccan herbs | sauce of peeled tomato | couscous


YOU DON'T ALWAYS NEED A PLAN,

SOMETIMES YOU JUST NEED CHAMPAGNE.


Klik HIER om onze uitgebreide wijnkaart te komen proeven.