ENJOYING THE FOOD - RESERVEER 014 - 30 80 93

APERO TIME TO SHARE


NACHO’S / PULLED BEEF / JALAPEÑO / ZURE ROOM / KAAS


BORDJE SPAANSE VLEESWAREN / RUBIA / IBERICO / MANCHEGO KAAS


CHIPIRONES / TZATZIKI


FRITTO MIXTO

STARTERS


DAGSOEP


CHEF’S MADE KAASKROKETTEN


CHEF’S MADE GARNAALKROKETTEN


TARTAAR VAN TONIJN


ESCARGOT DES FLANDRES


GEROOSTERDE CARPACCIO


VITELLO TONATO

ONZE SPECIALITEITEN

STEPPEGRAS / STEAK / SAUS / STEPPEGRASFRIETJES


MIXED GRILL ON GREEN EGG

IERSE RIB EYE / SLOW COOCKED RIB / GEMARINEERDE KIPPENDIJ


PLANCHA ROYAL

½ KREEFT | GAMBA | SCAMPI | LANGOUSTINE | OCTOPUS | CALAMARI | VONGOLE


KALFS RIB EYE “JOVIANDER”

TOMAAT | RODE UI | BORDELAISE | AARDAPPELTJES


VOL AU VENT MAISON

STICKY RIBS & CHICKENWINGS

GROENTENKAART

THAISE WOK / KIP / SCAMPI / RIJST


KROKANTE VEGGIE BURGER


GEGRATINEERDE CANNELONI VAN SPITSKOOL / NOEDELS / PULLED BEEF / HOISIN / SIRACHI MAYO


CARPACCIO VAN PORTOBELLO / PULLED CHICKEN / SESAMDRESSING


SALADE GEITENKAAS / SLOW COOKED BACON


ORIGINAL CAESAR SALADE


RISOTTO | PECCORINO (VEGAN)

PASTA

LINGUINI / ZALM / SCAMPI / GARNALEN


RAVIOLI / SPINAZIE / RICOTTA / VERSE TRUFFEL / PADDESTOELEN


PASTA DI MARE / VERSE ZEEVRUCHTEN


OPEN LASAGNE / KREEFT

VLEES | wit-blauw ras


STEAK WIT-BLAUW


IERSE RIB EYE


FILET PUR WIT-BLAUW


VARKENSHAASJE


FILET VAN MAÏSHOEN


VIS


KROKANTE ZALMFILET/ HOLLANDAISE SAUS


SLIBTONGETJES / GESMOLTEN BOTER


ROGGEVLEUGEL / BOTERSAUS / KAPPERTJES / PETERSELIE / TOMAAT


SCAMPI MEDITERRAANS / SPAANSE TOMATENSAUS / VERSE ZEEVRUCHTEN


GEBAKKEN SCAMPI / KRUIDEN / LOOKOLIE


ZEEBAARS / TOMATENBOTER / GEBAKKEN AARDAPPELEN


KABELJAUW / WITTE WIJNSAUS / PREI

MOSSELEN


MOSSELEN NATUUR


OP Z’N ZUIDERS
CHILI | VERSE TOMAAT | TOMATENSAUS | ZOETE PAPRIKA | LOOK | OREGANO | CITROEN | PETERSELIE


LOOK "A LA CREME"


VADOUVAN
SPECERIJENMIX VAN KERRY | MOSTERDZAAD | KOMIJN | LOOK | SJALOT


OP THAISE WIJZE
SCAMPI | KORIANDER | LIMOEN | CITROENGRAS | COCOSROOM


CASTROLLE SEAFOOD
MOSSELEN | GAMBA | SCAMPI | LANGOUSTINE | ST. JACOBSNOOT | OCTOPUS | VONGOLE | JUS VAN KREEFT