NACHO’S / PULLED BEEF / JALAPEÑO / ZURE ROOM / KAAS
BORDJE SPAANSE VLEESWAREN / RUBIA / IBERICO / MANCHEGO KAAS
CHIPIRONES / TZATZIKI
FRITTO MIXTO
DAGSOEP
CHEF’S MADE KAASKROKETTEN
CHEF’S MADE GARNAALKROKETTEN
TARTAAR VAN TONIJN
ESCARGOT DES FLANDRES
GEROOSTERDE CARPACCIO
VITELLO TONATO
STEPPEGRAS / STEAK / SAUS / STEPPEGRASFRIETJES
MIXED GRILL ON GREEN EGG
IERSE RIB EYE / SLOW COOCKED RIB / GEMARINEERDE KIPPENDIJ
PLANCHA ROYAL
½ KREEFT | GAMBA | SCAMPI | LANGOUSTINE | OCTOPUS | CALAMARI | VONGOLE
KALFS RIB EYE “JOVIANDER”
TOMAAT | RODE UI | BORDELAISE | AARDAPPELTJES
VOL AU VENT MAISON
STICKY RIBS & CHICKENWINGS
THAISE WOK / KIP / SCAMPI / RIJST
KROKANTE VEGGIE BURGER
GEGRATINEERDE CANNELONI VAN SPITSKOOL / NOEDELS / PULLED BEEF / HOISIN / SIRACHI MAYO
CARPACCIO VAN PORTOBELLO / PULLED CHICKEN / SESAMDRESSING
SALADE GEITENKAAS / SLOW COOKED BACON
ORIGINAL CAESAR SALADE
RISOTTO | PECCORINO (VEGAN)
LINGUINI / ZALM / SCAMPI / GARNALEN
RAVIOLI / SPINAZIE / RICOTTA / VERSE TRUFFEL / PADDESTOELEN
PASTA DI MARE / VERSE ZEEVRUCHTEN
OPEN LASAGNE / KREEFT
STEAK WIT-BLAUW
IERSE RIB EYE
FILET PUR WIT-BLAUW
VARKENSHAASJE
FILET VAN MAÏSHOEN
KROKANTE ZALMFILET/ HOLLANDAISE SAUS
SLIBTONGETJES / GESMOLTEN BOTER
ROGGEVLEUGEL / BOTERSAUS / KAPPERTJES / PETERSELIE / TOMAAT
SCAMPI MEDITERRAANS / SPAANSE TOMATENSAUS / VERSE ZEEVRUCHTEN
GEBAKKEN SCAMPI / KRUIDEN / LOOKOLIE
ZEEBAARS / TOMATENBOTER / GEBAKKEN AARDAPPELEN
KABELJAUW / WITTE WIJNSAUS / PREI
MOSSELEN NATUUR
OP Z’N ZUIDERS
CHILI | VERSE TOMAAT | TOMATENSAUS | ZOETE PAPRIKA | LOOK | OREGANO | CITROEN | PETERSELIE
LOOK "A LA CREME"
VADOUVAN
SPECERIJENMIX VAN KERRY | MOSTERDZAAD | KOMIJN | LOOK | SJALOT
OP THAISE WIJZE
SCAMPI | KORIANDER | LIMOEN | CITROENGRAS | COCOSROOM
CASTROLLE SEAFOOD
MOSSELEN | GAMBA | SCAMPI | LANGOUSTINE | ST. JACOBSNOOT | OCTOPUS | VONGOLE | JUS VAN KREEFT